Programi Festiv në përkujtim të Profetit Muhamed (s.a.s)

“Medreseja e Beratit” në bashkëpunim me “Myftininë e Beratit”, organizoi programin festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”.

Besimtarë nga qyteti i Beratit, pjesa më e madhe të rinj, mbushën pasditën e sotme sallën e Pallatit të Kulturës “Margarita Tutulani” në nderim e vlerësim të njeriut, që i Madhi Zot e zgjodhi shembull të përsosmërisë.

Në këtë organizim festiv që organizohet për here të parë nga Medreseja e Beratit në bashkëpunim me Myftinine e Beratit, morën pjesë Drejtori Burimeve Njerëzore pranë KMSH`së, Kryetari i Bashkisë Berat, Sekretari i prefekturës Berat, Kryetari i gjykatës Berat, drejtorë të shkollave, prindërit dhe besimtarët e Qytetit.

Programi Festiv Berat (1) Programi Festiv Berat (12) Programi Festiv Berat (13) Programi Festiv Berat (14) Programi Festiv Berat (15) Programi Festiv Berat (16) Programi Festiv Berat (17) Programi Festiv Berat (18) Programi Festiv Berat (19) Programi Festiv Berat (20) Programi Festiv Berat (21) Programi Festiv Berat (22) Programi Festiv Berat (23)