PROGRAMI FESTIV PËR 101 VJETORIN E PAVARËSISË (Medreseja e Beratit)

Medreseja e Beratit, më datë 27.11.2012 me rastin e 101 Vjetorit të shpalljes së Pavarësisë organizoi një aktivitet me nxënësit e shkollës në pallatin e kulturës, Berat. Nxënësit e Medresesë së Beratit me rastin e kësaj ngjarjeje madhështore, kishin pergatitur një program rreth fakteve historike gjatë viteve të shpalljes së Pavarësisë, këngë, vjersha e recitime në lidhje me pavarësinë. Ne këtë program festiv morën pjesë kryetari i bashkisë z. Fadil Nasufi, përfaqësues të prefekturës e të qarkut, nxënës e mësues të shumtë si dhe të ftuar të tjerë. Programi filloi me himnin kombëtar, i cili e ndezi dukshëm atmosferën në sallë. Me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, Medreseja e Beratit uron të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen ta kalojnë gëzuar këtë ditë historike.

 

579181_555744127834313_1240468809_n 960202_555743634501029_896496742_n 994979_555743814501011_534831737_n 998103_555743867834339_1665472216_n 1003928_555744354500957_1795388263_n 1426417_555743344501058_915143257_n 1426473_555743907834335_469990169_n 1450317_555743694501023_1559038018_n 1451503_555743267834399_849828507_n 1451964_555743961167663_1794016004_n 1455164_555744117834314_1433654931_n 1459998_555743894501003_789431652_n 1460207_555744094500983_1097559621_n 1460269_555743387834387_1652283552_n 1461612_555743627834363_1736108991_n 1469930_555743824501010_2087071603_n 1470117_555744301167629_690828237_n 1471225_555743261167733_369764407_n 1475822_555744217834304_243057657_n 1475841_555743917834334_379647740_n