Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏

Qindra qytetarë beratas u bënë pjesë e Programit Festiv Profeti Muhamed (a.s.) – Krenaria e Njerëzimit, organizuar për herë të parë në qytetin e Beratit nga Medreseja “Vehxhi Buharaja” Berat dhe Myftinia Berat
Në këtë aktivititet interpretuan artist të shquar të skenës shqiptare si: Dritan Boriçi, Kastriot Tusha, Lindi Islami, Venera Lumani, etj nën regjinë e Agron Hoxhës.
Pjesëmarrësit në këtë aktivitet u përshëndetën nga Drejtori i Medresesë së Beratit, z. Ilyas Karagoz, Prefekti i Qarkut Berat, z. Fadil Nasufi, Nënkryetari i KMSH-së, z. Bujar Spahiu si dhe Drejtori i Kulturës pranë Bashkisë Berat z. Renuard Mimani.

Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (1) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (2) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (3) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (4) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (5) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (6) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (7) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (8) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (9) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (10) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (11) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (12) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (13) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (14) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (15)  Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (17) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (18) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (19)   Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (22) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (23) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (24) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (25) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (26) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (27) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (28) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (29) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (30) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (31) Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏ (32)