Programi Festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit

Në Medresenë e Korçës u zhvillua programi festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”. Spektakli festiv u ndoq nga qindra të ftuar në ambientet e Medresesë së Korçës ku mori pjesë këngëtarja e dëgjuar e skenës shqiptare Ingrid Jushi. Në fjalën e tij Z. Sami Ikiz vuri theksin në rëndësinë e ardhjes së profetëve, se si ata e kanë ndarë të mirën nga e keqja. Kryetari i Partisë Demokratikë së Korçës Z. Andrea Mano falenderoi edhe njëherë tjetër Medresenë për rolin e veçantë që ajo luan në Korçë si dhe përgëzoi në mënyre të veçantë Z. Sami. Myftiu i Korçës Z. Qazim Muçi falenderoi Medresenë për programet që organizon shkolla. Gjithashtu në këtë program festiv u fol edhe për tolerancën fetare, paqen dhe mirëkuptimin midis feve. Të pranishëm ishin edhe personalitete të famshëm nga qyteti i Korçës.

Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (1) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (2) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (3) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (4) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (5) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (6) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (7) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (8) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (9) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (10) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (11) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (12) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (13) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (14) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (15) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (16) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (17) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (18) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (19) Programi Festiv Profeti Muhamed Krenaria e Njerezimit (20)