Programi Festiv Profeti Muhammed (paqja qoftë mbi të) 2014

Medreseja e Korçës organizoi sot më datë 26.04.2014 programin madhështor festiv ‘Profeti Muhammed (paqja qoftë mbi të ) Krenaria e Njerëzimit ‘. Drejtori i shkollës z. Sami Ikiz falenderoi pjesëmarrësit e shumtë dhe theksoi rëndësinë e mesazheve hyjnore që profeti Muahmmed ka sjellë në këtë botë.
Nënkryetari i Komunitetit Mysliman z. Klodian Shehi gjatë fjalës së tij përshëndetëse foli për vlerat e virtytet e larta te figurës së Profetit Muhammed.
Ndërsa Kryetari i Bashkisë Korçë z. Sotiraq Filo pasi falenderoi Medresenë e Korçës për organizimet e këtyre aktiviteteve kulturore foli mbi tolerancën fetare që ka shoqëruar Shqipërinë ndër vite dhe u shpreh optimist për vazhdimin e kësaj tradite.
Interpretimeve të mrekullueshme të nxënësve tanë iu bashkuan edhe dy zëra të njohur të skenës shqiptare: Venera Lumani dhe Lind Islami.

Programi Festiv Profeti Muhammed (1) Programi Festiv Profeti Muhammed (2) Programi Festiv Profeti Muhammed (4) Programi Festiv Profeti Muhammed (5) Programi Festiv Profeti Muhammed (6) Programi Festiv Profeti Muhammed (7) Programi Festiv Profeti Muhammed (8) Programi Festiv Profeti Muhammed (9) Programi Festiv Profeti Muhammed (10) Programi Festiv Profeti Muhammed (11) Programi Festiv Profeti Muhammed (12)