Programi Festiv

Medreseja e Korçës organizoi një program festiv me rastin e ditës së bekuar të Kurban Bajramit. Me pjesmarjen e elitës së qytetit të Korçës, duke përcjellë mesazhe urimi, dashurie, respekti për të sakrifikuar me ata të cilët nuk kanë mundësi të festojnë këtë ditë të bekuar ky program u bë edhe më i veçantë.
Në ditë të veçanta urohen njerëz të veçantë. Urimet e panumërta janë për të gjithë njerëzimin. Urime dhe me fat Festa e Kurban Bajaramit. Paqja dhe Meshira e Allahut qofshin gjithmone me ju…

Programi Festiv (3) Programi Festiv (5) Programi Festiv (6) Programi Festiv (7) Programi Festiv (9) Programi Festiv (10) Programi Festiv (12) Programi Festiv (13) Programi Festiv (14) Programi Festiv (15)