Programi i 7-8 Marsit, Ditës së Mësuesve dhe të Grave

Ashtu si cdo vit, edhe kete 7-8 Mars, nën një atmosferë dhe nën një konceptim të ri të programit, shkolla jonë me pjesëmarrjen e madhe të mësuesve të shkollave të Qarkut të Korcës, zhvilloi nje program të mrekullueshëm. I ftuari i vecantë i këtıj programi ishte Z. Halit Shamata, Zv/Ministër i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës. Atmosferës së bukur dhe të gëzueshme të programit, ju dha fundi me një drekë të organizuar në nder të mësuesve.