Programi i 7-8 Marsit, në Medresenë e Beratit

Medreseja e Beratit edhe kete 7-8 Mars, nën një atmosferë te kendshme dhe nën një konceptim të ri të programit, organizoi nje program te vaçante. Secili nga nxenesit ftoi mesuesin kujdestar te klases se 9’të, nga shkolla ku ka ardhur. Ne te njejten kohe ishin te ftuar edhe nenat e nxënësve te Medresesë. Ne kete program u shfaq pozita e nënes dhe mesuesit ne këndveshtrimin islam. Nxenesit e Medresese se Beratit kishin pergatitur nje program shume te bukur. Ne fund te ketij programi ishte pergatitur nje koktejl per pjesemaresit e ketij programi