Programi i Festave 7 – 8 Marsit Nena, Mesuesi i Pare

Me date 06.03.2014 Medreseja e KavajesVajza organizoji nje program me rastin e festave 7 dhe 8 Marsit.

Programi permbante poezi,skec,kenge dhe interpretime te ndryshme nga nxenesit per mesuesin dhe nenen. Ne program ishin te ftuar Nenkryetari i Bashkise se Kavajes Z.Thoma Caushi, Drejtoresha e Drejtorise Arsimore Kavaje Znj.Margarita Koroveshi, mesues, prinder dhe nxenes.

Gjate programit grave pjesmarrese iu dhurua karanfila.

Pjesmarresit mbeten te kenaqur dhe te emocionuar nga programi.

Programi_Kavaje (1) SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC