Programi i Kuranit

Medreseja e Korçës ka organizuar më datë 06.02.2015 një aktivitet në lidhje me Kuranin Famëlartë. Gjatë programit u lexuan Ajete Kuranore dhe u përmend rëndësia e leximit të Kuranit. Në fund u shpërndanë Çertifikatat dhe Kuran për secilin nxënës të klasave të 10-ta nga drejtori i Medresesë Z. Sami Ikiz. I ftuar në program ishte edhe myftiu i qyteti të Korçës Z. Qazim Muçi.

Programi i Kuranit (1) Programi i Kuranit (2) Programi i Kuranit (3) Programi i Kuranit (4) Programi i Kuranit (5) Programi i Kuranit (6) Programi i Kuranit (7) Programi i Kuranit (8) Programi i Kuranit (9) Programi i Kuranit (10) Programi i Kuranit (12)