Programi i Kuranit

Medreseja e Korçës ka organizuar sot më datë 11.02.2015 një aktivitet në lidhje me Kuranin Famëlartë. Gjatë programit u lexuan Ajete Kuranore dhe u përmend rëndësia e leximit të Kuranit. Në fund u shpërndanë çertifikata dhe Kuran për secilën nxënëse të klasave të 10-ta nga drejtori i Medresesë Z. Sami Ikiz. i ftuar në program ishte edhe myftiu i qyteti të Korçës Z. Qazim Muçi.

Programi i Kuranit (1) Programi i Kuranit (2)  Programi i Kuranit (4) Programi i Kuranit (5)