Programi i Kur’anit

Sot me date 14-12-2012 shkolla jone realizoj nje program me rastin e kalimit te nxenesve ne leximin e Kuranit Famelarte ne ambjentet e shkolles ku ishin te thirur prinderit e nxenesve dhe besimtaret e qytetit te Beratit. Ne kete program ishte i ftuar Myftiu i Beratit z. Murat Duro. Ne fillim te ketij programi drejtori i shkolles sone z. Tolga Kazan mbajti nje fjalim te shkurter rreth rendesise se Kuranit. Pas fjalimit te drejtorit te shkolles mbajti nje fjalim edhe Myftyu i Beratit z. Murat Duro. Ne kete program u shpjegua rendesia e Kuranit nga Myftiu i Beratit. Programi u shoqerua me disa videoklipe dhe me disa kendime nga pjeset e Kuranit dhe recitime vjershash nga nxenesit e shkolles ne lidhje me Kuranin. Ne fund te programit te gjithe nxenesit e klases se 10’te morren librat e Kuranit nga duart e Myftiut, Drejtorit te Shkolles, Imamet e xhamive, mesuesit e shkolles dhe nga disa pjesetar te programit.