Programi i Kurban Bajramit

Me rastin e Festes së Kurban Bajramit Medreseja e Beratit organizoi programin e Kurban Bajramit në ambjentet e saj. Ishin të ftuar prindërit e nxënësve dhe përfaqësuesit e institucioneve të qytetit të Beratit. Drejtori i burimeve njerëzore pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Dorjan Demetja, foli rreth vlerave të kurbanit, dhe si duhet ta festojmë këtë festë. Përgjegjësja e sektorit TIK pranë DAR Berat znj. Emanuela Garuli falenderoi Medresenë e Beratit dhe uroi të gjithë besimtarët myslimanë Gëzuar Kurban Bajramin.

Programi i Kurban Bajramit (2) Programi i Kurban Bajramit (3) Programi i Kurban Bajramit (6) Programi i Kurban Bajramit (7) Programi i Kurban Bajramit (8)