Programi i Leximit të Librit

Në shkollën tonë në datat 20, 21, dhe 22 dhjetor u zhvillua programi i leximit të librit për klasat e 11-ta dhe 12-ta. Në këtë  program u zhvilluan aktivitefe të ndryshme si, lexim libri, turne futbolli, internet, konkurs libri etj. Në program morën pjesë pothuajse të gjjthë nxënësit . Ditën e fundit u shpërndanë dhurata për nxënësit që morën çmime në konkurse të ndryshme. Duhet theksuar se aktiviteti më i rëndësishëm i programit ishte leximi i librit ku me një punë të palodhur, stafi i shkollës i shpjegoi nxënësve rëndësinë e leximit të librit .

20131223_091658 20131223_091700 20131223_091701