Programi i mirëseardhjes së Ramazanit

Në datën 27 qershor, në Medresenë e Tiranës u organizua një program me rastin e fillimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit. Në të ishin të ftuar banorë të zonës përreth, nxënës, prindër e përfaqësues të Komitetit Mysliman. Si gjithmonë programi filloi me leximin e Kur’anit Famëlart dhe më pas vazhdoi me poezi e ilahi të përgatitura nga nxënësit e medresesë. Në program z. Genti Kruja mbajti fjalimin përshëndetës si përfaqësues i Komitetit Mysliman të Shqipërisë.

Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (1) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (2) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (3) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (6) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (7) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (8) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (9) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (10) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (11) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (13) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (14) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (15) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (16) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (17) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (19) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (20) Programi i mireseardhehjes se Ramazanit (22)