Programi i orientimit për klasat e 10-ta

Medreseja e Tiranës ka nisur sot programin e orientimit për klasat e 10-ta. Qëllimi i këtij aktiviteti është informimi i nxënësve fitues mbi programin mësimor, aktivitetet shkollore dhe ambientimin sa më të mirë me ambientet e shkollës sonë. Falë këtij programi nxënësit e klasave të 10-ta do të futen në atmosferën e fillimit të vitit të ri shkollor 2018-2019.