Programi i Pavarësisë në Medresenë e Korçës

Festat e Nëntorit kanë mbledhur në një veprimtari festive nxënës dhe mësues të Medresesë së Korçës. Mesazhe patriotizmi dhe atdhedashurie kanë përcjellë përmes këngës, recitimeve dhe kërcimit .Në këtë veprimtari kanë qenë të pranishëm përfaqësues të pushtetit vendor, komuniteteve fetare, institucioneve, mësues e prindër . Drejtori i shkollës, Z. Sami İkiz, tha se kjo ditë e bukur ka qenë dhe do të mbetet simbol i bashkimit dhe unitetit kombëtar. Kryetari i bashkisë Z. Sotiraq Filo duke uruar festat tha se këto dy ditë apelojnë për mirënjohje dhe respekt. Ndërsa Prefekti i Korçës, Z. Ardit Konomi, tha se shqiptarët gjithmonë ja kanë dalë ti mbijetojnë çdo situate sado e vështirë ka qenë ajo.

Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (1) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (2) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (3) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (4) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (5) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (6) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (7) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (8) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (9) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (10) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (11) Programi i Pavaresise ne Medresene e Korces (12)