Programi i Pranverës Frankofone

Me datë 27.03.2014 ditën e enjte nën organizimin e shkollës 9-vjeçare “22 Tetori” në ambientet e shkollës tonë u zhvillua programi i frankofonisë. Në këtë program ishin të ftuar mësues të gjuhës frënge dhe mësues të shkollave 9-vjeçare të Beratit. Midis të ftuarve ishte edhe atasheu i gjuhës frënge z. Alain BEAUSSIER. (Emri). Pas programit atasheu bëri një vizitë ambienteve të shkollës dhe përshëndeti në mënyre të veçantë drejtorin e shkollës.

Programi_i_Pranveres_Frankofone (1) Programi_i_Pranveres_Frankofone (3) Programi_i_Pranveres_Frankofone (4) Programi_i_Pranveres_Frankofone (5)