Programi i Takimit “Urat e Ballkanit Flasin”

Në datat 29-30 Mars u organizua programi i takimit i eventit të tretë rajonal “Urat e Ballkanit flasin” me temë, “Ura e goricës flet”. Ky event u realizua në kuadër të iniciativës së Unesco’s.

Medreseja e Beratit ishte sponsorizuesi i këtij eventi ku mundësoi me dhënjen e një drekë pjesëmarrësve të programit. Pjesëmarrësit vizituan ambientet e Medresesë dhe falenderuan drejtorin e Medresesë për mikpritjen e tij. Gjithashtu edhe nxënësi i Medresesë Adi Totaj ekspozitoi pikturat e tij tek ura e Goricës ku vitin e kaluar pati marr çmimin e vendit të parë në pikturë.Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (1) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (2) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (3) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (4) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (5) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (6) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (8) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (9) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (10) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (11) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (12) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (13) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (14) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (15) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (17) Programi_i_Takimit_Urat_e_Ballkanit_Flasin (18)