Programi i “ UPSTREAM ELEMENTARY ”

Me rastin e mbarimit të librit të parë të mësimit të gjuhës angleze, Upstream Elementary, së bashku me nxënësit e klasës 10 A dhe 10 B organizuam një program festiv.
Nxënësit zhvilluan dialogje të shkurtra si : At the Chemist’s, at the greenrocer’s, introducing myself, tongue, tëister, etc…
Në ritmet e muzikës së ngrohtë nxënësit shijuan edhe tortën e përgatitur enkas për ta.
Urime !
Mesuesi I gjuhes angleze
Ermal Hamza

 

1293048_588738997868159_673167391_o 1547955_588738627868196_610217165_o  1614234_588739081201484_1347564485_o 1658475_588738711201521_1738064746_o 1658514_588738884534837_1652244356_o