Programi orientues në Medresenë e Beratit

Medreseja e Beratit mirëpriti nxënësit e klasës së 10-të në një program 3 ditor në të cilin u zhvilluan aktivitet të ndryshme. Nxënësit zhvilluan mësime në gjuhën angleze si dhe në gjuhën turke. Gjithashtu u zhvilluan edhe orë mësimi edukative. Ky program u mbyll me disa aktivitete sportive të zhvilluara në ambjentet e konviktit.

Programi orientues ne Medresene e Beratit (1) Programi orientues ne Medresene e Beratit (2) Programi orientues ne Medresene e Beratit (3) Programi orientues ne Medresene e Beratit (4) Programi orientues ne Medresene e Beratit (5) Programi orientues ne Medresene e Beratit (6) Programi orientues ne Medresene e Beratit (7) Programi orientues ne Medresene e Beratit (8) Programi orientues ne Medresene e Beratit (9) Programi orientues ne Medresene e Beratit (10) Programi orientues ne Medresene e Beratit (11) Programi orientues ne Medresene e Beratit (12) Programi orientues ne Medresene e Beratit (13)