Programi orientues në Medresenë e Elbasanit

Medreseja e Elbasanit “LIRIA“ mirëpriti nxënësit e klasës së 10-të në një program 3 ditor në të cilin u zhvilluan aktivitete të ndryshme. Në këtë program nxënësit zhvilluan mësime në gjuhën angleze si dhe në gjuhën turke. Gjithashtu u zhvilluan edhe orë mësimi edukative. Ky program u mbyll me disa aktivitete sportive të zhvilluara në ambjentet e konviktit.

Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (1) Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (2) Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (3) Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (4) Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (5) Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (6) Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (7) Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (8) Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (9) Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (10) Programi orientues ne Medresene e Elbasanit (11)