Programi përgatitor për maturën shtetërore

Nxënësit e medresesë së Tiranës sakrifikuan nga pushimet duke bërë një program 6-ditor me synimin përgatitjen për provimet e maturës.

Gjatë këtij programi u zhvilluan mësime dhe provime në lëndët letërsi, matematikë, anglisht, SAT, YOS etj. Nxënësit e suksesshëm në fund të programit u vlerësuan me cmime. Pas dhënies së cmimeve u kalua tek darka e vecantë e shoqëruar me momente gazmore.

Nxënësit u ndanë të kënaqur për tu bashkuar sërish në programe të tilla.

DSC_0013 DSC_0014 DSC_0018 DSC_2398 DSC_2411