Projekti i Hedhjes së Vezëve në Medresenë e Beratit

Nxënësit e klasave të 10-ta dhe 11-ta, patën një javë kohë për të përgatitur projektin e “Hedhjes së vezëve”, përmes të cilit vëzhguan praktikisht se me anë të fërkimit të ajrit zvogëlohet shpejtësia e rënies së tyre. Nga provat e bëra rezultoi se shumica e vezëve, edhe pse të hedhura nga një lartësi e madhe, nuk u thyen, çka do të thotë që misioni përfundoi me sukses. Vezët shpëtuan!

 

projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-1 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-2 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-3 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-4 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-5 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-6 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-7 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-8 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-9 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-10 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-11 projekti-i-hedhjes-se-vezeve-ne-medresene-e-beratit-12