Provimi i Pergjithshem GDS

Nxenesit tane bene provimin e pegjithshem ne te gjithe lendet te oranizuar nga fondacioni SEMA.
Provimi behet per te gjitha medresete ku del ne pah dhe pergatitja e nxenesve.

 

994326_665186736835939_1509925573_n 1450848_665186266835986_676061803_n 1462965_665186276835985_1337212206_n 1469960_665186373502642_2060869182_n 1472735_665186263502653_478480679_n 1476269_665186746835938_444719415_n