Provimi Nderkombetar i Turqishtes (UTT)

Sot me date 18/10/2012 nxenesit e vitit te pare morren certifikatat e provimit nderkombetar te turqishtes ( UTT ), qe u realizua vitin e kaluar. Drejtori I Medresese I falenderoi shume nxenesit qe arriten te marrin kete certificate dhe I uroi qe te kene suksese te metejshme.