Seminar me Dekanin e Fakultetit te Edukimit dhe Filologjise

Dekani i Fakultetit te Edukimit dhe Filologjise i Universitetit Fan S. Noli z.Ali Jashari mbajti sot me date 30.01.2014 nje seminar me tematike ‘Rendesia e gjuhes Shqipe dhe problemet qe has ajo sot’. Ne seminar gjithashtu u diskutuan edhe detyrat qe na takojne neve per ta ruajtur dhe zhvilluar me tej gjuhen Shqipe.

Seminar me Dekanin e Fakultetit te Edukimit dhe Filologjise (2) Seminar me Dekanin e Fakultetit te Edukimit dhe Filologjise (3) Seminar me Dekanin e Fakultetit te Edukimit dhe Filologjise (5)  Seminar me Dekanin e Fakultetit te Edukimit dhe Filologjise (7) Seminar me Dekanin e Fakultetit te Edukimit dhe Filologjise (8)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *