Seminar në kuadër të 70 – vjetorit të çlirimit të Korçës

Më datë 22.10.2014 në ambientet e Medresesë së Korçës Profesori i Fakulteti të Historisë Dr. Orlion Aga mbajti një seminar me tematikë nga historiku i pushtimit dhe çlirimit të Korçës.
Në këtë aktivitet morën pjesë: Drejtori i Shkollës, Profesorët e Historisë, stafi i mësueseve dhe nxënësit e shkollës.

Seminar në kuadeër te 70 – vjetorit te clirimit ts Korces (2) Seminar në kuadeër te 70 – vjetorit te clirimit ts Korces (3) Seminar në kuadeër te 70 – vjetorit te clirimit ts Korces (4) Seminar në kuadeër te 70 – vjetorit te clirimit ts Korces (5) Seminar në kuadeër te 70 – vjetorit te clirimit ts Korces (6)