Seminar Për Maturën

Sot nxenesit tane paten nje seminar me nje nga mesuesin më me pervojë Jo vetem ne shkollen tone por ne te gjithe Kavajën, profesori I tyre i matematikes Prof. Nusreti. Ai I foli nxenesve per rendesin e shkolles dhe se si ata duhet te mesojne me shume. Profesori gjithashtu I foli per pervojat e tij qe ka patur gjate 40 vjeteve ne profesionin e mesuesise, dhe per çelsin e suksesit pergjat gjith kesaj kohe. Per te gjithe nxenesit kjo ishte një pervojë e veçant dhe emocionuese.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC