Seminar për të Ushqyerit e Shëndetshëm në Medresenë e Korçës

Medreseja e Korcës organizoi në date 26.10.2016 një seminar në kuadër të ditës botërore të ushqimit. Nxënësit u informuan në lidhje me ushqimet që duhen konsumuar për një dietë të shëndetshme ushqimore. Gjithashtu ata panë se si ndërtohet një piramidë ushqimore dhe cfarë duhet të këtë në secilin kat të saj. Më pas, disa prej nxënësve u pyetën rreth ushqimeve të tyre të preferuara dhe u llogarit BMI, indeksi i masës trupore. Në fund u dha mesazhi se të gjithë mund të bëhemi më të shëndetshëm duke ndryshuar mënyrën tonë të jetesës. Një mollë në ditë është zgjidhja për gjithçka.

seminar-per-te-ushqyerit-e-shendetshem-ne-medresene-e-korces-1 seminar-per-te-ushqyerit-e-shendetshem-ne-medresene-e-korces-2 seminar-per-te-ushqyerit-e-shendetshem-ne-medresene-e-korces-3 seminar-per-te-ushqyerit-e-shendetshem-ne-medresene-e-korces-4 seminar-per-te-ushqyerit-e-shendetshem-ne-medresene-e-korces-5 seminar-per-te-ushqyerit-e-shendetshem-ne-medresene-e-korces-6