Seminari Informues për Duhanin

Nje nga problemet me madhore te shoqerise se sotme eshte konsumimi i duhanit ne mase. Per ti informuar nxenesit tane ne lidhje me problemet dhe semundjet qe mund te shkaktoje duhanpirja dhe per ti mbajtur larg ata nga ky ves i demshem per te gjithe shoqerine Medreseja jone organizoi nje seminar.
Falenderojme doktoreshen e shkolles per kontributin e saj..

Seminari Informues për Duhanin (1) Seminari Informues për Duhanin (2) Seminari Informues për Duhanin (3)