Seminari për Ndihmën e Shpejtë

Pëfaqësues të Kryqit të Kuq Korçë kanë mbajtur një seminar për ndihmën e shpejtë me nxënësit e shkollës sonë (djem dhe vajza në dy seanca). Në saj të këtij seminari nxënësit mësuan veprimet bazë që duhen kryer për ti ardhur në ndihmë personave të aksidentuar.
Medreseja e Korçës falenderon Kryqin e Kuq për bashkëpunimin.

Seminari_per_Ndihmen_e_Shpejte (9) Seminari_per_Ndihmen_e_Shpejte (8) Seminari_per_Ndihmen_e_Shpejte (7)  Seminari_per_Ndihmen_e_Shpejte (4) Seminari_per_Ndihmen_e_Shpejte (3) Seminari_per_Ndihmen_e_Shpejte (1)