Shëtitja në Dardhë te Korçës

Nxënësit e klasës së 12-b së bashku me mësuesin e tyre kujdestar z. Taulant Kackini bënë një vizitë në Korçë. Shëtitjen e filluan ne qytetin e Korçës dhe me pas bene ski ne Dardhe. Nxënësit u zbaviten duke hequr sado pak stresin e mesjavës.

Shetitja_ne_Dardhe_te_Korces (5)  Shetitja_ne_Dardhe_te_Korces (3) Shetitja_ne_Dardhe_te_Korces (2) Shetitja_ne_Dardhe_te_Korces (1)