Shëtitja në Shkodër

Klasa e 10-të A se bashku me mësuesin e klasës kujdestare Halit vizituan qytetin e Shkodrës. Shëtitja kaloi shume bukur ku vizituan kalanë, qytetin dhe liqenin.

Shetitja_ne_Shkoder (1) Shetitja_ne_Shkoder (2) Shetitja_ne_Shkoder (3) Shetitja_ne_Shkoder (4)