SHETITJE ARGETUESE DREJT ELBASANIT!

Nxenesit e klases se 11A, se bashku me profesorin e tyre kujdestas Z. Bilal SUNA, organizuan nje shetitje ne  Elbasan. Kjo shetitje ishte si nje nisme per te argetuar ato nxenes te cilet ne fundjave nuk shkojne tek familjet e tyre por qendrojne ne ambientet e shkolles. Nxenesit sebashku me mesuesin e tyre gjate vizites ne Elbasan vizituan Kalane dhe disa vende te tjera terheqese. Ne kete program ata kan bere foto te ndryshme ne vende pikante. Vizita e tyre permbante brenda saj edhe viziten e medreses se Elbasanit, ku nxenesit u mirepriten shum ngrohte nga drejtuesit e saj. Ne rrugen e kthimit nxenesit sebashku me profesorin e tyre jan ndalur ne disa vende te ndryshme ku edhe kan pire nga nje kafe apo çaj, sipas deshirave te tyre. Kjo shetitje u realizua me sukses duke lene shume pershtypje te bukura tek nxensit.

SAM_1568 SAM_1571 SAM_1573 SAM_1574 SAM_1580 SAM_1604 SAM_1605 SAM_1629