Shëtitje e personelit të medresesë së Kavajës

Me rastin e 8 marsit, Medreseja H. Ali KORCA, organizoj një shëtitje për stafin e shkollës. Shëtitja ishte një ditore në Kosovë dhe në këtë shëtitje mori pjesë I gjithë personeli femëror I shkollës. Përveç shëtitjes së këndshme që kaluan, kjo vizit e shtetit motër do mbesi për një kohë të gjatë në memorien e tyre. Diçka tjetër që e bën të veçantë këtë shëtitje është edhe fakti se u organizua pikërisht në festen e nënës.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC