Shëtitje Fier-Ballsh-Berat

Më datë 17.01.2014 klasa 12B të shoqëruar nga mësuesi kujdestar organizuan një shëtitje ku fokusi i saj ishte vizitimi i insitucioneve fetare dhe objekteve  kulturore . Shëtitja filloi me xhaminë e Fierit dhe pastaj vijoi me myftininë dhe xhaminë e Mallakastrës ku aty u fal edhe namazi i Xhumasë . Më pas vijoi me vizitën në medresenë dhe kalanë e Beratit.

P1170312