Shëtitje ne Kalanë e Beratit me kl. 10 A-B

Ditën e hënë dhe të martë, më datë 20-21.10.2014, nxënësit e klasave 10-A dhe 10-B të shkollës sonë bënë një shëtitje në kalanë e Beratit. Më shumë sesa një shëtitje, ky aktivitet kishte si qëllim për tu njohur më mirë me nxënësit.

Shetitje ne Kalane e Beratit (2) Shetitje ne Kalane e Beratit (3) Shetitje ne Kalane e Beratit (4) Shetitje ne Kalane e Beratit (5) Shetitje ne Kalane e Beratit (9)