Shëtitje në Kosovë me drejtorët e shkollave 9-vjeçare Berat

Me afrimin e festave të 7-8 Marsit, Medreseja e Beratit u bë nismëtare dhe organizatore e një shëtitje njëditorshe në Kosovë. Në shëtitje morën pjesë stafet drejtuese të shkollave 9-vjeçare të qytetit të Beratit. Nisja u bë herët në mëngjes nga Berati. Pas pushimit të shkurtër dhe mëngjesit në Medresenë e Kavajës, rruga vazhdoi për në Kosovë. Qytetet që u vizituan në Kosovë ishin Prishtina dhe Prizreni, dhe të dyja këto qytete lanë mbresat e veta tek vizitorët. Pa dyshim Prizreni ofroi më shumë për të parë dhe për tu mbajtur mend: vizita tek Lidhja e Prizrenit, shëtitja buzë lumit, dyqanet etj. Pas një dite pak të lodhshme por të bukur, kthimi në Berat ishte me mbresa të mira dhe me një atmosferë të bukur.

Shetitje ne Kosove me drejtoret e shkollave 9-vjecare Berat (2) Shetitje ne Kosove me drejtoret e shkollave 9-vjecare Berat (5) Shetitje ne Kosove me drejtoret e shkollave 9-vjecare Berat (6) Shetitje ne Kosove me drejtoret e shkollave 9-vjecare Berat (7) Shetitje ne Kosove me drejtoret e shkollave 9-vjecare Berat (8)