,

Si të komunikojmë me adoleshentët

/
Për të gjithë ne, adoleshenca do mbetet periudha e ndryshimeve…

Shkencëtarët: Sexhdja mbron njeriun nga kanceri

/
Sipas një hulumtimi të bërë nga shkencëtarët të përkulurit…

Qymyri, Diamanti dhe Njeriu

/
Të gjitha kushtet fizike dhe kimike të botës ekzistojnë vetëm…

Ekuilibri perfekt

/
Me çfar cilësish, bota ku ne jetpjmë mirëpret jetën dhe…

Njeriu dhe Gjithesia

/
Njeriu, krijesa me e larte ne bote, qysh ne fii¬lim te jetes…

Mbi katastrofat në Tokë

/
Është e nevojshme të thuhet se si çdo gjë tjetër në univers,…