Shkolla 9 Vjeçare “Agimi” Maliq Viziton Medresenë e Korçës

Medreseja e Korçës mirëpriti nxënësit e klasave të 9-ta dhe mësues të shkollës 9-vjeçare “Agimi Maliq”. Ata vizituan ambientet e shkollës dhe ndoqën një program të përgatitur nga nxënësit e Medresesë. Programi kishte në brendësi eksperimente, demonstrime e lojëra të ndryshme, të cilat krijuan një atmosferë të këndshme për pjesëmarresit.

Shkolla 9 Vjecare Agimi Maliq Viziton Medresene e Korcss (1)  Shkolla 9 Vjecare Agimi Maliq Viziton Medresene e Korcss (3) Shkolla 9 Vjecare Agimi Maliq Viziton Medresene e Korcss (4) Shkolla 9 Vjecare Agimi Maliq Viziton Medresene e Korcss (5) Shkolla 9 Vjecare Agimi Maliq Viziton Medresene e Korcss (6) Shkolla 9 Vjecare Agimi Maliq Viziton Medresene e Korcss (7) Shkolla 9 Vjecare Agimi Maliq Viziton Medresene e Korcss (8) Shkolla 9 Vjecare Agimi Maliq Viziton Medresene e Korcss (9)