SHKOLLA VERORE 2014

Ashtu si dhe Vitet E kaluara edhe Kete vit Medreseja E Tiranës ka organizuar shkollën verore. Shkolla verore ka filluar nga veri 1 korrik dhe mbyllet në DATEN 11 korrik 2014. Në Kete organizim marrin pjesë nxenës të klasave të ndryshme nga të gjitha shkollat ​​9-vjecare të Tiranës. Në Kete shkollë verore zhvillohen 3 cevheri mesimi cdo Dite Anglisht, turqisht dhe informatikë, por edhe aktivitete të ndryshme sportif dhe sociale, QE i ndihmojnë femijet qe të argetohen sa më shumë në Kete vere të nxehtë.

 

DSC_0109 DSC_0111 DSC_0113 DSC_0121 DSC_0123 DSC_0130 DSC_0152 DSC_0154 DSC_0158 DSC_0161 DSC_0165 DSC_0166 DSC_0173