Shoqata e shkrimtarëve Kavajë

Dje në ambientet e Medresesë Hafiz Ali Korça u organizua një takim me anëtarët e shoqatës së shkrimtarëve të qytetit të Kavajës dhe nxënësve të shkollës tonë. Në fund të takimit u shtrua dhe një darkë për të gjithë të ftuarit.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC