Siguria në Internet

Në medresenë Liria u zhvillua seminari me temën Siguria në Internet. Organizuesi dhe drejtuesi i seminarit ishte Prof. Elior Vila i cili është profesor në Universitetin e Elbasanit. Nxënësit u informuan për rreziqet që shfaq interneti dhe mënyrën se si duhet të mbrohemi.

Siguria ne Internet (2) Siguria ne Internet (3) Siguria ne Internet (5) Siguria ne Internet (6)