Spartakiada e Shkollave Berat

Me datë 09.05.2014 u zhvillua Spartakiada e shkollave Berat, ku Medreseja e Beratit mori pjesë në futboll për djem, ne vrapim, ne mountainbike. Nxënësit Adi Totaj dhe Franko Shehu morën çmimet e e para  në olimpiadën e Informatikës.

Spartakiada e Shkollave Berat (2) Spartakiada e Shkollave Berat (3) Spartakiada e Shkollave Berat (5) Spartakiada e Shkollave Berat (6) Spartakiada e Shkollave Berat (7) Spartakiada e Shkollave Berat (8) Spartakiada e Shkollave Berat (9) Spartakiada e Shkollave Berat (10) Spartakiada e Shkollave Berat (11) Spartakiada e Shkollave Berat (12) Spartakiada e Shkollave Berat (13) Spartakiada e Shkollave Berat (15) Spartakiada e Shkollave Berat (16) Spartakiada e Shkollave Berat (17) Spartakiada e Shkollave Berat (20) Spartakiada e Shkollave Berat (21) Spartakiada e Shkollave Berat (23) Spartakiada e Shkollave Berat (24) Spartakiada e Shkollave Berat (26) Spartakiada e Shkollave Berat (27) Spartakiada e Shkollave Berat (28)