Stafi Pedagogjik i Shkollës 9-vjeçare “28 Nëntori” Kuçovë në Medresenë e Beratit

Me ftesë të drejtorit të Medresesë së Beratit z. Ilyas Karagoz, stafi pedagogjik i shkollës 9-vjeçare “28 Nëntori” Kuçovë bëri një vizitë në Medresenë “Vexhi Buharaja” Berat. Pas një dreke të përbashkët, drejtoresha e shkollës 9-vjeçare “28 Nëntori” zj. Mjaftore Dhimitri falënderoi stafin e Medresesë së Beratit për mikpritjen dhe shprehu kënaqësinë e saj për këtë vizitë.

Më pas, të gjithë mësuesit patën mundësinë të shohin nga afër ambientet e medresesë.

Drejtori i Medresesë shprehu falënderimin e tij për këtë vizitë.

Stafi Pedagogjik i Shkolles 9-vjecare “28 Nentori” Kucove ne Medresene e Beratit (1) Stafi Pedagogjik i Shkolles 9-vjecare “28 Nentori” Kucove ne Medresene e Beratit (2) Stafi Pedagogjik i Shkolles 9-vjecare “28 Nentori” Kucove ne Medresene e Beratit (3) Stafi Pedagogjik i Shkolles 9-vjecare “28 Nentori” Kucove ne Medresene e Beratit (4) Stafi Pedagogjik i Shkolles 9-vjecare “28 Nentori” Kucove ne Medresene e Beratit (5) Stafi Pedagogjik i Shkolles 9-vjecare “28 Nentori” Kucove ne Medresene e Beratit (6) Stafi Pedagogjik i Shkolles 9-vjecare “28 Nentori” Kucove ne Medresene e Beratit (7) Stafi Pedagogjik i Shkolles 9-vjecare “28 Nentori” Kucove ne Medresene e Beratit (8)