Startimi i kampionatin të volejbollit

Më datë 12 Mars 2014 Medreseja e Beratit ka startuar kampionatin e volejbollit midis nxënësve të klasave të 10-ta, 11-ta dhe të 12-ta.

Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (12) Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (11) Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (10) Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (9) Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (8) Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (7) Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (6) Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (5) Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (4) Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (2) Startimi_i_kampionatin_te_volejbollit (1)