Starton kampionati i basketbollit në Medresenë e Beratit

Në ambiente e konviktit të medresesë së Beratit ka startuar kampionati i basketbollit mes shkollave 9-vjeçare të qytetit të Beratit. Ndeshja e parë është luajtur midis shkollave 9-vjeçare Mangalem dhe Uznovë. Ky ishte vetëm fillimi. Ndeshjet do të zhvillohen çdo ditë të mërkurë dhe të shtunë.

Starton kampionati i basketbollit ne Medresene e Beratit (1) Starton kampionati i basketbollit ne Medresene e Beratit (2) Starton kampionati i basketbollit ne Medresene e Beratit (3) Starton kampionati i basketbollit ne Medresene e Beratit (4) Starton kampionati i basketbollit ne Medresene e Beratit (5) Starton kampionati i basketbollit ne Medresene e Beratit (6)