Sukseset e Medreseve në Amerika

Në datat 28 prill – 4 maj  2014 në Houston, Texas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, u zhvillua Olimpiada Ndërkombëtare e Projekteve Inxhinierie e Mjedisore për energji botërore të qëndrueshme (I-SËEEP 2014) ku u paraqitën mbi 380 projekte të 70 vendeve të ndryshme të botës.

Sukseset e Medreseve ne  Amerika (18)

Nxënësit e Medresesë Hafiz Ali Korça Kavajë, Julian Ostaku dhe Donald Tafa së bashku me mësuesin e tyre Salih Ergun ja arritën që të fitojnë medalje argjendinë konkursin e rëndësishëm ndërkombëtar I-SWEEEP 2014 të organizuar në Huston,USA.

SONY DSC

Medreseja e Tiranës u paraqit në kategorinë  mjedisore  me projektin “Metoda të reja për reduktimin e depërtimit të radiacionit ”, i përgatitur nga nxënësit Erald Fezullau dhe Erion Rika.

Sukseset e Medreseve ne  Amerika (4)

Nxënësit e mësipërm, të drejtuar e ndihmuar nga mësuesi i fizikës Z. Dorian Burrnazi dhe të mbështetur nga drejtoria e Medresesë fituan vendin e tretë dhe u nderuan me medalje bronzi.

Sukseset e Medreseve ne  Amerika (12)

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC  SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC Sukseset e Medreseve ne  Amerika (4) Sukseset e Medreseve ne  Amerika (1)