Sukseset Ndërkombëtare 2013-2014

Fondacioni “SEMA” falenderon nxënësit,  mësuesit dhe prindërit e tyre  për sukseset e arritura në arenën ndërkombëtare.

 

Medalje Argjendi në  SHBA  &  Azerbajxhan

basari

  Medalje Bronzi në SHBA

Sukses (3)

Medalje Argjendi në Gjeorgji

Sukses (2)

Medalje Bronzi në Rumani

Sukses (1)